пятница, 18 мая 2018 г.

Як проект ПУЛЬС пікнікував у с. Нове

8 травня з 10-ї години ранку жителів села Нове Новенської сільської ради представники громадської організації «Українська асоціація міст, що навчаються» та Мелітопольської центральної районної бібліотеки вже зустрічали на «Вуличному пікніку» з інформування та залучення громадськості до процесу реформ децентралізації.
Захід вирішили провести, як і годиться пікніку, на свіжому повітрі – на подвір’ї центрального сільського магазину, де в будній весняний день зранку доволі багатолюдно. Жваве спілкування, обмін думками, пошук ідей, що можуть змінити життя людей у громаді на краще, дослухання до потреб та проблем жителів Новенської сільської ради – так швидко промайнув час, який організатори відвели для цього першого з другої серії заходів проекту ПУЛЬС в Мелітопольському районі.
Вразила активність учасників заходу, особливо представників бюджетної сфери, а саме сільської ради, культури, медицини, освіти, адже вони перші відчувають зміни, пов'язані з реформою децентралізації. На багато питань дають відповіді інформаційні матеріали, які надавалися в живому спілкуванні мешканцям, які завітали до пікнікування. Також одним з найзатребуваніших пунктів нашого меню був анонс наступних заходів, які відбудуться в найближчі три літні місяці в с.Нове в рамках реалізації проекту ПУЛЬС.
Велика подяка за допомогу в організації заходу та активну позицію Крамській Ларисі Жоржевні завідуючій Новенською б/ф № 32 яка допомагала нам одразу встановити довірливі відносини та гарний контакт з відвідувачами пікніку.
Ця зустріч відбувалася у межах проекту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС), який виконується Асоціацією міст України (АМУ) в партнерстві з Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів IREX/Україна за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID)











Комментариев нет:

Отправить комментарий