пятница, 17 января 2014 г.

Презентація книжкової виставки "А слава - заповідь моя" (до 200-річчя з дня народження Т.Г. Шевченка)

          Тарас Шевченко - великий український поет, художник, громадянин.
          Його творчість - це символ патріотизму, любові до людини, до своєї Батьківщини. Багато поколінь зросло і зростає на його поезії.
        Хто не знає його відомих віршів "Садок вишневий коло хати...", "Мені тринадцятий минало..."?
       2014 рік, указом Президента України, оголошено Роком Шевченка. Для найкращого розкриття життя і творчості видатного письменника в період відзначення 200-річчя з дня його народження Мелітопольська ЦРБ для своїх читачів оформила ілюстративно-книжкову виставку "А слава - заповідь моя..."

       16 січня 2014 р. відбулася презентація цієї виставки, що стало початком акції "Мелітопольщина читає Т.Г. Шевченка". На захід були запрошені голова Мелітопольської РДА Любцов Є.В., І заступник голови Мелітопольської РДА Баша О.М., начальник Мелітопольського відділу культури і туризму Фтіц В.С., директор Мирненського обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей Слободян П.В. та вихованці цього центру (діти 3-9 класів).
      Захід розпочала директор Мелітопольської РайЦБС Даниліна О.С., яка своїм виступом підкреслила, що на протязі 2014 року у всіх бібліотеках району будуть проходити заходи присвячені популяризації творів Т.Г. Шевченка. Завідуюча відділом обслуговування читачів Сечена Н.М. познайомила присутніх з книжками, представленими на виставці, вебліографічними покажчиками, які були розроблені з нагоди 200-річчя від дня народження Т.Г. Шевченка. А також присутні діти читали вірші відомого письменника та активно відповідали на запитання вікторини "Знавці Тарасового слова". На прикінці заходу слово надалося голові Мелітопольської РДА Любцову Є.В., який висловив подяку присутнім за гарно проведений захід.


Комментариев нет:

Отправить комментарий