четверг, 2 января 2014 г.

На порозі Новий Рік

Наближається Новий рік - чарівне свято, яке з нетерпінням чекають діти. Це пора подарунків, веселощів і здійснення бажань.
В Мелітопольській центральній районній бібліотеці до новорічних свят для читачів-дітей було оформлено книжково-ілюстративну виставку - "В Рождество и в Новый год кружит снежинок хоровод". На виставці представлена література, про те як святкували і святкують досі Новий рік у різних куточках нашої планети.



26 грудня в святково вбраній залі на дитлахів чекала новорічна ялинка та казкові герої - бабуся Шапокляк, Чебурашка , Вовк, Баба-Яга, Зима, Дід Мороз та Снігуронька. Все це відбувалось під час проведення театралізовано-музичного ранку "К нам приходит Новый год и подарки нам несет". Діти взяли активну усасть у проведенні свята, вони залюбки відгадували задки, розповідали вірші, співали пісні, танцювали. Наприкінці свята Дід Мороз і Снігуронька всім гостям роздавали подарунки.
Подарувати дітям казку, змусити їх повірити у диво, із користю та задоволенням провести час в бібліотеці - саме це було метою цьго заходу.




Заступник директора
 по роботі з дітьми 
Толстєньова О.Є.

Комментариев нет:

Отправить комментарий