среда, 11 декабря 2013 г.

Київські переможці з Мелітопольського району


       У рамках реалізації нових соціальних ініціатив  Президента України 2013 рік оголошено роком дитячої творчості. В зв’язку з цим  було проведено Всеукраїнський конкурс дитячої творчості «Дитячі історії про найголовніше». Юні читачі Мелітопольської центральної районної бібліотеки взяли активну участь у конкурсі, метою якого було розвинути фантазію та творчі здібності у дітей та підлітків, надати можливість кожному учаснику відчути радість досягнення успіху, повірити в себе.
Активну участь взяли постійні читачі нашої бібліотеки - вихованці Мирненського міжрайонного притулку для неповнолітніх. Діти проявили свої знання, активність, наполегливість, майстерність.
Зроблена ними книжка-саморобка «Мелітопольський край нашими очима», яка зайняла в обласному турі в номінації «колективна робота» І місце, для подальшої участі в підсумковому турі була направлена до Національної бібліотеки України для дітей м. Київ.
На розгляд головного журі, до складу якого увійшли дитячі поети, представники творчого об’єднання дитячих письменників Київської організації Спілки письменників України, художники, мистецтвознавці, літературознавці, було представлено 269 індивідуальних та колективних робіт.
З величезної кількості яскравих та змістовних книжок-саморобок у номінації «колективна робота» наша книжка-саморобка зайняла І місце в Україні.

Вітаємо наших читачів - вихованців та вихователів Мирненського міжрайонного притулку для неповнолітніх з перемогою!


Заступник директора 
по роботі з дітьми 
Толстєньова О.Є.

Детальніша інформація на сайті Національної бібліотеки України для дітей www.chl.kiev.ua



1 комментарий: