среда, 16 мая 2018 г.

Вуличний пікнік «Ми живемо в новій громаді»

Запрошуємо жителів Новенської сільської ради на «Вуличний пікнік» з інформування та залучення громадськості до процесу реформ децентралізації. 

Захід відбуватиметься 18 травня з 10.00.

Будемо спілкуватися про ідеї, що можуть змінити життя людей у громаді, озвучувати потреби та проблеми жителів Новенської сільської ради, а також шукати шляхи їх вирішення.
Саме що таке децентралізація, яка структура та повноваження посадових осіб ОТГ, хто такий староста, як мають функціонувати державні установи, надаватися адміністративні послуги в ОТГ – на ці та багато інших питань дадуть відповіді інформаційні матеріали, які ви зможете отримати під час заходу.
Ми працюємо у форматі інтерактивного спілкування на відкритому до ідей та думок просторі. А також у нашому меню - анонс різноманітних цікавих практик, які надихнуть вас на нові ідеї та підживлюватимуть ваше бажання їх втілити у життя, знайомство з активістками з громадського сектору, які радо долучаються до пікнікування.
КОЛИ? 18 травня 2018 року
ДЕ? с. Нове, Мелітопольський район
Збір на комунікаційному майданчику біля бібліотеки
Початок о 10.00

Координаторки зустрічі:
Ганна Бондаренко (098-729-91-81), Наталя Іванова (067-292-54-25)
ngo.ualc@gmail.com
Хочете змін у своїй громаді – станьте цією зміною! Долучайтеся до «Вуличного пікніка» та робіть життя громади кращим!
Зустріч відбувається у межах проекту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС), який виконується Асоціацією міст України (АМУ) в партнерстві з Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів IREX/Україна за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) #USAID #PULSE #IREX#АМУ #ПУЛЬС.
У Мелітопольському районі проект впроваджується Мелітопольською центральною районною бібліотекою в партнерстві з громадською організацією «Українська асоціація міст, що навчаються».

Комментариев нет:

Отправить комментарий