среда, 28 февраля 2018 г.

Засідання дитячого клубу «Чомусики»

Сьогодні, 28 лютого, відбулося чергове засідання клубу «Чомусики». І як завжди учні 3-А класу Мирненської ЗОШ (класовод Бачанікова Г.В.) чекають прихід бібліотекарів. Бо кожного разу вони розповідають щось цікаве.
Ось і на цей раз юним чомусикам розповіли цікаві факти про виникнення телефонів та годинників. Зараз важко уявити наше життя без мобільного телефону. А 25-30 років тому цей пристрій був великою розкішшю. Він пройшов не один десяток років свого розвитку. Але прогрес взяв своє. І зараз перераховувати нові функції мобільного телефону, які зявилися в процесі удосконалення, можна дуже довго. Воно продовжується і сьогодні.
Не менш цікавого діти дізналися і про історію годинника, бо саме він наш вірний друг. Саме годинник допомагає впоратися зі всіма справами й не витрачати даремно час.





Другою частиною засідання клубу було проведення майстер-класу «Дарунок мамі». Малеча із захопленням виготовляли весняні подарунки для своїх любих матусь та бабусь. Адже, що може бути приємним, як не дарунок рідної дитини, виготовлений своїми руками, а головне – зроблений з любовю.




Комментариев нет:

Отправить комментарий