вторник, 20 февраля 2018 г.

До Дня пам'яті Героїв Небесної Сотні

За  кожною історією лютневих подій в Україні – справжні герої, українські патріоти. Саме вони своїм життям та геройською смертю засвідчили свою любов до Батьківщини.
20 лютого Україна вшановує День памяті героїв Небесної Сотні. Цей трагічний день ввійшов в історію нашого народу, як символ нескореності кращих синів України.
З нагоди цієї події сьогодні в Мелітопольській центральній районній бібліотеці для  читачів пройшла бесіда-спомин «За чисті душі, що злетіли в небо». Бібліотекар розповіла присутнім про ті страшні події того часу, які відбувалися на Майдані. Що, власне, заради оновлення країни та за нас усіх і відділи своє життя герої, котрих вшановує Україна.
Також було переглянуто відеоролик «Небесну Сотню, Господи, прийми». Після перегляду майже кожний поділився своїми особистими враженнями.
Герої Небесної Сотні мають стати прикладом для кожного свідомого українця і ми маємо робити все від нас залежне, щоб ті смерті не були марними.

Наприкінці заходу читачі ознайомилися з ілюстративно-книжковою виставкою «Вони виборювали майбутнє України», читаючи вірші про героїв України та передивляючись фотодокументи тих подій.








Комментариев нет:

Отправить комментарий