четверг, 24 ноября 2016 г.

Вечір-зустріч поколінь "Зростаймо патріотами" - заключний захід Проекту "З Україною у серці"

Так сталося, що ми живемо не в найкращий час, про те час не вибирають, в ньому живуть. Тема патріотизму є найважливішою на сьогоднішній час. Це стало поштовхом для написання Проекту "З Україною у серці" в рамках ініціативи науково-методичного центру освіти дорослих Мелітопольського державного педагогічного університету  "Співпраця бібліотек та музеїв Мелітопольщини як ресурс розвитку освіти дорослих". В основі Проекту стояла ідея створення при бібліотеці національно-патріотичного центру, налагодження взаємозв'язку з військовими, воїнами АТО, популяризувати нові форми роботи та залучити нових користувачів, шляхом проведення спільних заходів.
            Так 24 листопада 2016 року в Мелітопольській центральній районній бібліотеці пройшов заключний захід Проекту вечір-зустріч поколінь "Зростаймо патріотами".
            На заході були присутні: представники аварійно-рятувальної частини, учасники бойових дій Ламаш Олександр, Сахно Павло, Морозов Денис, Кузьменко Сергій, представник 56 мотопіхотної бригади Майбород Олег, учні та вчителі Мирненської ЗОШ, вихованці Мирненського обласного центру соціально- психологічної реабілітації дітей, ветерани та мешканці селища Мирне.
            На знак вдячності за відвагу та героїзм військовим були вручені солодкі подарукки та листівки - обереги, які були виготовлені юними патріотами - учнями Мирненської ЗОШ на попередніх майстер-класах "Печиво для солдата" та "Оберіг на згадку", які пройшли раніше в рамках Проекту.Вражені військовослужбовці таким проявом патріотизму підростаючого покоління висловили свою подяку та захоплення від зробленої роботи за час реалізації  Проекту.
            Також присутні насолоджувались авторськими піснями "Заспіваймо, мамо!", "Від Таврійських степів до Карпат" у виконанні Суховій Л. та власноруч написаним віршем "За сином плаче мати" учениці 9 класу Мирненської ЗОШ Шилко Віолети.
            Фінальним акордом був вокально-хореографічний виступ від старшої хореографічної групи та вокалістки Князєвої Дар'ї Мирненського будинку культури "Як у нас на Україні".

            Наприкінці заходу всі учасники залучилися до Акції "Повертайся живим", залишивши теплі та щирі побажання на державному прапорі, який разом з виготовленим печивом та листівками-оберегами було надіслано на передову бійцям 37 мотопіхотного батальйону 56 мотопіхотної бригади.












Комментариев нет:

Отправить комментарий