вторник, 22 ноября 2016 г.

Оберіг на згадку для воїнів АТО. Майстер-клас з виготовлення листівок-побажань в рамках проекту "З Україною у серці"

Сьогодні, 22 листопада, в Мелітопольській центральній районній бібліотеці в рамках Проекту "З Україною у серці" реалізувався другий майстер-клас "Оберіг на згадку" з виготовлення листівок-побажань для воїнів АТО.
         Всі діти прагнуть миру, та не лише прагнуть, а й намагаються довести це своїми вчинками, добрими справами. Як приємно дітям знати, що вони хоча б чимось можуть допомогти учасникам АТО. 
   Тому й намагаються кожної вільної хвилини творити щось корисне, потрібне.А якщо цю потребу поєднати із навчанням то й користі більше. 

         У майстер-класі прийняв участь учнівський історичний гурток "Пошук" Мирненської ЗШ під керівництвом Буторіної Л.І. Допомогали творити  цікаві поробки представники мобільної групи центру сімейного та дитячого розвитку.  Під час заходу діти навчалися власноруч створювати своєрідні листівки-обереги, щоб передати українським солдатам та висловлювали прохання зберегти мир і спокій в Україні, бо хочуть радіти сонцю, квітам, зростати здоровими і щасливими.
   Такі дитячі теплі і щирі слова зігріють душу і зміцніють бойовий дух бійцям 37 окремого мотопіхотного батальйону 56 окремої мотопіхотної бригади.










Комментариев нет:

Отправить комментарий