пятница, 20 апреля 2018 г.

Планета в твоїх долонях

22 квітня світ відзначає Всесвітній день землі, це свято єднання народів у справі захисту навколишнього середовища і збереження тих щедрот і природних ресурсів, якими наділила нас природа. Це свято любові і турботи за наш спільний дім.


З цієї нагоди у Мелітопольській центральній районній бібліотеці 19 квітня для вихованців Мирненського центру соціально-психологічної реабілітації дітей відбувся природознавчий колаж «Планета в твоїх долонях» метою якого було те, щоб діти мали уявлення про стан навколишнього середовища, не були байдужими до природи, з дитинства вчилися звертати увагу на екологічні проблеми, допомагали дорослим очищати Землю від сміття.



Із зацікавленням діти слухали розповідь бібліотекарів про красу і велич нашої рідної землі, про все, що росте і квітує на ній. Також відгадували загадки, пригадали прислів’я та приказки про природу, прослухали вірші, присвячені цій темі.


Під час заходу відбулися голосні читання стосовно теми «Бережіть землю». Наприкінці заходу присутні переглянули книжкові видання про природні скарби. Діти не тільки корисно провели час, але й розширили свої знання з питань екології.


Комментариев нет:

Отправить комментарий