вторник, 10 апреля 2018 г.

Інформаційна година «Повстанці проти нацизму і комунізму» (по книзі-каталогу виставки «УПА – відповідь нескореного народу»)

До 75 річчя утворення Української повстанської армії в Запорізькому обласному краєзнавчому музеї у березні діяла фотодокументальна виставка «УПА – відповідь нескореного народу», яка підготовлена Інститутом національної  пам’яті.
Виставка розповідала про різні етапи опору українців тоталітарним режимам:нацистському та комуністичному. На стендах зібрані документи, фотографії, карти тощо.
В наданій інформації розповідається про героїчну сторінку національно-визвольної боротьби, української боротьби українського народу.
Відкриття такої виставки вже відбулися у Луцьку, Дніпрі, Одесі, Тернополі, Чернігові, Ужгороді.

В рамках діючої виставки сьогодні, 10 квітня, в Мелітопольській центральній районній бібліотеці проведена інформаційна година «Повстанці проти нацизму і комунізму». Захід підготовлений по книзі-каталогу виставки «УПА – відповідь нескореного народу». Під час проведення присутні переглянули відеоролик про відкриття виставки у Запорізькому краєзнавчому музеї. Також всі ознайомилися з книжковою виставкою, на якій представлені матеріали відповідної тематики.







Комментариев нет:

Отправить комментарий