вторник, 12 декабря 2017 г.

Малятам про права дитини

Одним із основних завдань бібліотеки є популяризація правових знань серед різних читацьких груп дітей. Бібліотеки намагаються допомогти сучасним школярам оволодіти основами правової культури, розширити свої знання про обов’язки та права дитини.
Знайомство дітей з їхніми правами відбулося на театралізованому святі до Дня прав людини «Кожна дитина має свої права», яке відбулося в Мелітопольській центральній районній бібліотеці 12 грудня для учнів 1-х класів Мирненської ЗОШ (класоводи Федорець Н.С. та Мадонова Н.В.)

Разом із казковими героями, а саме Лисичкою-Сестричкою, Котиком-Братиком, Зайчиком-Побігайчиком, Півником та Червоною Шапочкою всі присутні відправилися у казкове місто прав дитини. 



Рухаючись туди, малята відповідали на запитання казкової вікторини, приходили на допомогу лісовим тваринам, перетворюючи страшний ліс на сонячний та щасливий. 




А на «галявині прав дитини» сумне дерево було прикрашено зеленими листочками з написаними на них правами. Малечі так було цікаво подорожувати, що вони навіть не помітили, як дісталися кінцевої зупинки. 




А наприкінці всі бажаючі робили світлини з казковими героями на згадку.

 




Комментариев нет:

Отправить комментарий