вторник, 10 октября 2017 г.

«Запитай про децентралізацію у бібліотекаря» на дні села в Терпінні

14 жовтня 2017 р. біля будинку культури с. Терпіння на святкуванні дня села буде розташований вуличний консультаційний пункт «Запитай про децентралізацію у бібліотекаря». Усі бажаючі зможуть отримати наочні матеріали стосовно питань децентралізації, а саме структури та повноваження органів об’єднаної територіальної громади, хто є голова та староста, як будуть функціонувати в умовах об’єднання школа, лікарня, заклади культури та інші установи.
Захід проводиться в рамках Проекту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС), який виконується Асоціацією міст України (АМУ) в партнерстві з Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів IREX/Україна за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). #USAID#PULSE #IREX #АМУ #ПУЛЬС.
В Мелітопольському районі проект ПУЛЬС реалізується Мелітопольською центральною районною бібліотекою та громадською організацією «Українська асоціація міст, що навчаються».
На початок підготовки до участі у цьому проекті в Мелітопольському районі не було створено жодної ОТГ, але ми вирішили долучитися до цього процесу, щоб допомогти пришвидшити процеси децентралізації в нашому районі і саме за рахунок просвітницької роботи бібліотечних установ району. Саме Центральна районна бібліотека має для цього необхідний потенціал.
Чому саме наша команда – бо ми маємо попередній досвід успішної спільної роботи в проектах щодо розвитку бібліотек як культурно-освітніх центрів та популяризації цінності освіти дорослих (в т.ч. і з питань громадянської освіти) і маємо бажання продовжувати разом цю суспільно-корисну діяльність.

Комментариев нет:

Отправить комментарий