вторник, 4 июля 2017 г.

Інформ-хвилинка «Книжкові цікавинки для мами, тата і дитинки»

8 липня українці відзначають День родини. Наш народ завжди шанував сімю та родинні зв’язки, передаючи духовні цінності від батька до сина, від бабусі до онуки. В усі часи головним обов’язком батьків було виховання в дітлахах слухняності й шани до старших. А діти у родині поважали й любили своїх батьків та доглядали їх у старості.
Напередодні цього дня бібліотекарі Мелітопольської центральної районної бібліотекарі знайомили своїх постійних читачів, які не перший рік відвідують бібліотеку всією родиною, з цікавими книгами: В. Драгунский «Денисові оповідання», Т. Янссон «Мемуари тата Мумітроля», І. Андрусяк «Стефа і її Чакалка» … та періодичними виданнями: «Ангелятко», «Яблунька», «Пізнайко», «Жирафа-Рафа», «В гостях у казки».
Також в цей день  читачі почули цікаву розповідь про те, як у різних країнах (Канаді, Португалії, Польщі, Нідерландах)шанують батьків. Діти прослухали повчальну казку «Казка маленька, а й та вчить» та прислів’я та приказки про родину.
В цей день бібліотеку відвідали: Сашко з дідусем Лісовим Володимиром Петровичем, Канатаєва Лідія Іванівна з онуком Славком, Сечен Сергій Олександрович з дітлахами Віталіною та Германом, Бондаренко Ганна Юріївна з донечкою Настусею та інші.

Читайте усією родиною!






Комментариев нет:

Отправить комментарий