среда, 26 апреля 2017 г.

Година – спомин «Чорним лихом, чорним смутком в ніч квітневу став Чорнобиль»

Спливають роки, сплітаючись у десятиліття, а чорний день Чорнобильської трагедії залишається найбільшим горем для нас українців. Минуло більше 30 років з моменту аварії на Чорнобильської електростанції. Голоси Чорнобиля не зітруться з людської історії, не згаснуть у віках.
З метою вшанування подвигу учасників аварії на Чорнобильської АЕС , формування почуття відповідальності за майбутнє своєї країни, прищеплення почуття подяки та поваги до героїв, які загинули під час ліквідації наслідків аварії, 26 квітня у Мелітопольській центральній районній бібліотеці для учнів 5-х класів Мирненської ЗОШ (класні керівники Романенко О.В. та Акулова Н.Ю.) була проведена година- спомин «Чорним лихом, чорним смутком в ніч квітневу став Чорнобиль», де нагадали присутнім хроніку трагічних подій, згадали імена героїв, які ціною свого життя рятували світ від наслідків аварії, продемонстрували відеоролики про Чорнобильську зону відчуження, кадри з аварії на ЧАЕС, музичні кліпи, присвячені цій страшній події. Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять жертв Чорнобиля.

Наприкінці заходу присутні були ознайомлені з виставкою літератури «Гірчить Чорнобиль крізь роки», присвяченій цій трагічній даті.








Комментариев нет:

Отправить комментарий