четверг, 9 марта 2017 г.

Засідання клубу «Чомусики». Година корисної інформації «Слухай. Міркуй. Пізнавай»

Як і завжди у маленьких чомусиків багато запитань, на які вони не мають відповіді. Але щоб отримати їх, 9 березня вони завітали до Мелітопольської центральної районної бібліотеки на чергове засідання клубу за інтересами «Чомусики». Для юних читачів бібліотекарі провели годину корисної інформації «Слухай. Міркуй. Пізнавай».
В першій частині заходу малюки дізналися про розумних комах – бджіл. Ця комаха в Україні являється однією з національних тваринок. Із захопленням переглянули відео-ролик про цих «трудівниць», а ще дізналися 10 цікавих фактів про бджіл та запам’ятали, що бджоли - наші друзі.
Люди завжди хотіли зробити своє життя комфортним, тому не просто облаштовували свій дім як найзручніше, вдосконалювали меблі та посуд, але й винайшли багато різних речей, якими було зручніше користуватися в побуті. Без усіх цих дрібниць : будь-то замок чи ключ, дверна ручка чи дзвінок, шуруп чи гайка, ґудзик чи голка та багато інших речей ми зараз не можемо уявити нашого життя. Саме про ці відомості чомусики дізналися у другій частині заходу.

Відвідавши цей захід діти вкотре дізналися про багато цікавого та корисного, а також малюки ознайомилися з книжками, в яких про це вони зможуть прочитати.





Комментариев нет:

Отправить комментарий