среда, 27 января 2016 г.

Презентація книги «Вклонімося доземно українському солдату»

Хто вони, захисники України? Яку ціну платять, виконуючи професійний обов’язок ? Саме на ці питання відповідає книга « Вклонімося доземно українському солдату» , презентація якої  відбулася 26 cічня 2016 року в дитячій бібліотеці села Костянтинівка.  На заході були присутні представники місцевої влади – заступник голови сільської ради Дузь Ю.В. та інспектор ВОС Середенко Є.О., керівники структурних підрозділів – Бузійчук В.М., Феногенова Л.М., Коваленко Н.М.,  а також учні 9 класу НВО №1 «Таврія» та користувачі бібліотеки.
Гості познайомились з  книгою, в основу якої полягли історії справжніх героїв, які самовіддано люблять та служать своїй Батьківщині, віддаючи всі свої сили і своє життя для добра Українського народу, його свободи і державності, могутності і процвітання. Таким прикладом є житель с. Костянтинівка, учасник АТО Цвєтков Олександр Сергійович, який поряд з іншими віддано захищає Україну, відстоює її незалежність. Він поділився своїми враженнями, які наповнили його душу, за той період, який він провів в місцях зони АТО.  Також всі мали змогу оглянути Стіну Пам’яті , яка створена в бібліотеці в пам'ять про загиблих воїнів, жителів Запорізької області.

 Наприкінці заходу завідуюча дитячої бібліотеки, Ольховська Г.А. закликала учнів пам’ятати, поважати і шанувати  наших героїв, адже завдяки їм, українським воїнам, ми живемо мирним життям.







 

Комментариев нет:

Отправить комментарий