четверг, 1 октября 2015 г.

День відкритих дверей «Книга об’єднує»

30 вересня 2015 року для  нашої бібліотеки стало надзвичайно пам’ятним днем. Ще б пак, адже  сьогодні у нашій книгозбірні проходив День відкритих дверей «Книга об’єднує».
Починаючи зранку і до самого вечора, до книгозбірні йшли дорослі і маленькі читачі, заходили прості перехожі, ну і, звичайно, наші постійні користувачі – найбільші шанувальники книг. На порозі бібліотеки для читачів була незвичайно оформлена виставка-інсталяція «Дегустація літературних новинок».

 Вперше в цей день відвідали бібліотеку і стали віднині її читачами 16 дошкільнят (старша група ДНЗ «Джерельце» вихователь Облещенко Ю.Ю.). Для них була проведена театралізована зустріч-знайомство «Дитсадок в гостях у бібліотеці». На юних читачів чекали казкові герої – Буратіно, Мальвіна та Королева Книга.






В рамках Дня відкритих дверей бібліотекарі провели дві вуличних акції:
-       «Приходьте! Книгам сумно без вас!», під час якої мешканці смт. Мирне познайомилися з культурним життям районної бібліотеки та з новинками літератури.
-       «Дерево читацьких вподобань», де читачі за допомогою різнокольорових стрічок визначали свій улюблений жанр літератури, пов’язуючи їх на дерево.



Насичена програма дня включала у себе масу цікавих занять, конкурсів та форм роботи.
Кожен, хто відвідав сьогодні нашу книгозбірню, зарядився позитивом та гарним настроєм, адже бібліотека – це завжди свято!!!

Комментариев нет:

Отправить комментарий