вторник, 29 сентября 2015 г.

О, книго! Ти моя рабиня, народу й роду берегиня!

29 вересня в Мелітопольській центральній районній бібліотеці пройшло свято «О, книго! Ти моя рабиня, народу й роду берегиня!», присвячене Всеукраїнському дню бібліотек.
На свято були запрошені завідуючі бібліотеками району та ветерани-пенсіонери: Куткова Е.П., Лушнікова К.Б., Годованец Е.К., Волостнова Н.О., Козлова В.І., Кучер А.І., Чавдар Г.М., Мамонтова З.И., Яцун В.Ф., Зарубаєва Л.А., Тарасова В.І., Грибачева Н.І., Саренкова М.М., Гронік Л.В., які все своє життя присвятили цій нелегкій праці. Хто багато років тому прийшовши до бібліотеки, в ній і залишився, знайшовши там своє покликання.
На вході до бібліотеки гості свята мали змогу познайомитися з виставкою-інсталяцією «Дегустація книжкових новинок». А також визначити свої читацькі уподобання за допомогою різнокольорових стрічок на «Дереві читацьких уподобань».
На початку заходу було продемонстровано фільм про бібліотечну систему, знятий студією «Мелітопольський район».
За самовіддану та невтомну працю від профспілкового комітету та трудового колективу було нагороджено найкращих бібліотекарів району у 6 номінаціях:
       «Особливий клімат в бібліотеці» - завідуючу Астраханської б/ф № 1 Буякова Інну Всеволодівну.
       «За дитячі усмішки» - завідуючу б/ф № 20 с. Відродження Оборончук Валентину Миколаївну.
       «Господиня книжкових поверхів» - бібліотекаря читального залу ЦРБ Денисенко Антоніну Павлівну.
       «За невгасимий ентузіазм» - завідуючу Спаською б/ф № 18 Рашевську Наталію Олександрівну.
        «За витримку та відданість» - завідуючу Орлівською б/ф № 14 Латишеву Ольгу Вікторівну.
       «Найстаріший бібліотекар району» - завідуючу Промінівською б/ф № 16 Рудченко Катерину Іванівну.
Також колеги привітали Терпіннівську б/ф № 8 (завідуюча Качанова Л.А.) з перемогою в районному конкурсі в номінації «Кращий заклад району» та золотих ювілярів: Куніцину Т.І. – завідуючу Терпіннівською б/ф № 30, Крамську Л.Ж. – завідуючу Новенською б/ф № 32, Сімутіну Г.А. – завідуючу Мордвинівською б/ф № 9.
Зі святом бібліотекарів приїхали привітати голова Мелітопольської Районної ради Мордик О.М. та заступник голови Мелітопольської райради Баша О.М., начальник районного відділу культури і туризму Фтіц В.С. Найкращим працівникам району було вручено почесні грамоти та подяки.








Комментариев нет:

Отправить комментарий