воскресенье, 14 сентября 2014 г.

Хто такий дорожній знак?

Тема безпечної поведінки дітей на дорозі актуальна та важлива завжди. Тож, аби нагадати самим маленьким читачам правила дорожнього руху, розширити їх знання про вулицю (проїжджу частину, тротуар, перехрестя), принцип дії світлофора, дорожні знаки та правила переходу вулиці бібліотекарі Мелітопольської центральної районної бібліотеки запросили до себе на гостину вихованців старшої групи «Сонечко» (вихователь Бугаєва Н.Л.) Мирненського ДНЗ «Джерельце».
Для малят бібліотекарі влаштували театралізоване свято «Вивчи правила, знай та завжди їх пам’ятай», на якому дітей зустріла Королева Казка, запросивши у подорож до країни Правил дорожнього руху. Тут діти познайомились з Дідусем Правил Руху, Світлофором та хлопчиком, який добре знає дорожні знаки. 



Малята з задоволенням відповідали на запитання віртуальної вікторини від Світлофора, відгадували загадки. Наприкінці свята усі діти на плакаті «Головний учасник дорожнього руху – ДИТИНА» своїми відбитками долонь забовязалися дотримуватися Правил дорожнього руху.



  Заступник директора по роботі з дітьми Толстєньова О.Є.

Комментариев нет:

Отправить комментарий