четверг, 18 января 2018 г.

Переможці з Мелітопольського району в Конкурсі дитячого малюнку «Рідна країна – безпечна країна: як треба поводитися на дорогах!”

Юні читачі Мелітопольської Рай ЦБС завжди беруть активну участь у різноманітних конкурсах.
З 21 жовтня по 20 листопада 2017 року діти бібліотек району взяли участь у Всеукраїнському конкурсі дитячого малюнку «Рідна країна – безпечна країна: як треба поводитися на дорогах!”, який був ініційований українською асоціацією працівників бібліотек для дітей України та громадським рухом М. Томенка «Рідна країна».
Обласним журі Запорізької обласної бібліотеки для дітей «Юний Читач» були визначені переможці окремо від кожного району Запорізької області. Переможцями серед учасників Мелітопольського району стали:
-         І місце – Мельніков Сергій (центральна районна бібліотека)
Макарова Ангеліна (ДБ с. Костянтинівка)
Мурадова Зулейха (Вознесенівська б/ф № 2)
-         ІІ місце – Бондаренко Анастасія (центральна районна бібліотека)
Тимченко Віталіна (ДБ с. Костянтинівка)
Кузіна Вероніка (Вознесенівська б/ф № 2)
-         ІІІ місце – Сечена Віталіна (центральна районна бібліотека)
Логвиновська Олександра (ДБ с. Костянтинівка)
Хавренко Дарина (Вознесенівська б/ф № 2)
17 січня 2018 року у Запорізькій обласній бібліотеці для дітей «Юний Читач» знавців дорожнього руху було нагороджено дипломами та подарунками від Української асоціації працівників бібліотек для дітей та представників Громадського руху М. Томенка «Рідна країна», а всі учасники Конкурсу отримали у подарунок флатери  - світловідбивачі, які яскраво світяться у променях автомобільних фар та слугують для того, щоб пішоходів, велосипедистів було видно на дорозі у темний час доби.

«Солодким сюрпризом» для дітлахів стало відвідування Запорізької кондитерської фабрики, після якого у них залишилися неймовірно приємні враження.





Комментариев нет:

Отправить комментарий