среда, 30 марта 2016 г.

Конкурс "Найкраший читач Мелітопольського району - 2016"

30 березня в рамках Всеукраїнського тижня дитячих читань у Мелітопольській центральній районній бібліотеці відбувся ІІ районний тур Всеукраїнського конкурсу «Найкращий читач України – 2016», який цього року проводився в рамках обласного читацького марафону «Книжковий всесвіт дитинства»
Конкурс «Найкращий читач Мелітопольського району – 2016» пройшов під гаслом «Зірковий час читача». Конкурс проводився серед дітей-учнів 6 – 7 класів. В заході прийняли участь бібліотеки-філії Мелітопольського району, а саме 15 учасників, які стали переможцями попереднього І туру змагання. Перед конкурсантами стояло завдання якомога краще презентувати свою улюблену книгу.
На початку заходу до районної бібліотеки несподівано завітали гості – головні героїні книги Кая Уманського «Відьма Пачкуля або магія шкідливих звичок»: відьми Пачкуля, Шельма, Мимра та Чепухінда. Вони мріяли виступити на шоу Х-фактор, але випадково потрапили на Конкурс.
Всі учасники творчо підійшли до реклами улюбленої книги: хтось підготував мультимедійні презентації,  хтось декламував поетичні твори, а хтось театралізував свій улюблений твір. Розповіді були дуже цікавими і оригінальними.
«Чарівні Мудрогелії» - тобто авторитетне журі оцінили виступи всіх конкурсантів.
Переможцями конкурсу  «Найкращий читач Мелітопольського району – 2016» стали:
-         І місце Бєляєва А. (6 кл.) – читачка Мелітопольської ЦРБ
              Маргарян К. (7 кл.) – читачка Терпіннівської б/ф № 8
 ІІ місце Васильєв М. (7 кл.) – читач Семенівської б/ф № 17
             Гавриленко Р. (6 кл.) - читач Данилоіванівської б/ф № 5
             Мансурова Я. (7 кл.) - читачка Терпіннівської б/ф № 8
             Бутенко Н. (6 кл.) – читач Орловської б/ф № 14
-         ІІІ місце Кожухар С. (6 кл.) – читач Семенівської б/ф № 17
               Плигунова А. (7 кл.) – читачка Яснівської б/ф № 27
Переможці, а також всі учасники Конкурсу отримали грамоти та подарунки. Для участі у обласному читацькому марафоні «Книжковий всесвіт дитинства переможці поїдуть до обласної бібліотеки для дітей «Юний читач»

Побажаємо їм успіху!















Комментариев нет:

Отправить комментарий