среда, 24 февраля 2016 г.

Цикл заходів до 145-річчя від дня народження Лесі Українки

"На світі запалає покинутий вогонь моїх пісень 
І стримуваний промінь засіяє,
вночі запалений, горитиме у день..." (Л.Українка) 
Ці слова Лесі Українки стали прологом до циклу масових  заходів, які пройшли в бібліотеці до 145-річчя від дня народження видатної поетеси.
22 лютого для учнів 4-"А" класу (класовод Бочарнікова Г.В.) Мирненської ЗОШ бібліотекарі провели годину поезії "До Лесиного віночка". Учні прослухали розповідь про життя Л. Українки, згадали її вірші, а також вірші матері Лесі - відомої письменниці О.Пчілки.



23 лютого для вихованців обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей були проведени голосні читання "До Лесі на гостини". Діти прослухали відому казку поетеси "Біда навчить", її вірші, ознайомились з її життєвим шляхом.


Презентація книжкової виставки "Вона в віки майбутні йти повинна...", яка оформлена на дитячому абонементі відбулася 24 лютого. Бібліотекарі ознайомили дітей з літературою та фотоматеріалами представленими на виставці. Діти з великим задоволенням розглядували книги, представлені на виставці. Родзинкою заходу став виступ самих гостей, які згадали вірші Лесі та продекламували їх напам'ять.








Комментариев нет:

Отправить комментарий