понедельник, 25 мая 2015 г.

Обласний тур Конкурсу "Найкращий читач - 2015". Підведення підсумків

21 травня в Запорізькій обласній бібліотеці для дітей'' Юний читач'' пройшов третій етап всеукраїнського конкурсу ''Кращий читач року-2015'', в якому взяли участь переможниці другого (районного) етапу конкурсу, який проходив в Мелітопольській центральній районній бібліотеці, Ганна Пльохова - учениця 7 класу Семенівської ЗШ, та Мансурова Ясмін - учениця 6 класу Терпіннівського колегіуму «Джерело».
Обласний Конкурс проходив дуже цікаво, зібралися діти-переможці зі всієї Запорозької області. Перший етап був письмовий, після нього до фіналу пройшло всього 8 дітей, серед них була і Ганна Пльохова. Мансурова Ясмін за кількістю балів до другого етапу не пройшла, але  вона отримала відзнаку за ведення «Читацького щоденника». 
У другому етапі треба було представити свою улюблену книгу. При цьому зверталася увага на культуру мовлення, ерудицію, артистизм. Аня представила книгу О. Ільїної ''Четверта висота''. До речі, це книга-ювіляр,їй у цьому році виповнюється 70 років.Зірвавши бурні овації,з великим відривом(63 бали), Аня заслужено здобула ІІ місце в обласному етапі конкурсу та отримала диплом.

Дівчата привезла гарні подарунки,завдяки організаторам конкурсу відвідали о.Хортицю та подивилися виступ юних талантів м.Запоріжжя. Додому приїхала дуже щасливі і сповнені надії взяти участь у конкурсі наступного року.



Комментариев нет:

Отправить комментарий