пятница, 10 октября 2014 г.

Стратегії реформ Президента України – 2020

            10 жовтня 2014 року з працівниками Мелітопольської центральної районної бібліотеки була проведена інформаційна година "Стратегії реформ Президента України - 2020"


         Директор Мелітопольської РайЦБС  Даниліна Ольга Сергіївна,  ознайомила присутніх зі стратегіями реформ Президента України - 2020. Вона повідомила, що мета реформ – це  європейські стандарти життя та гідне місце України в світі, що підготовку та проведення цих реформ необхідно здійснювати в режимі постійного зв’язку з експертами та громадським суспільством. Також вона відзначила ключові реформи: антикорупційна, судова, податкова, правоохоронної системи, оборони України, охорони здоров’я, освіти, розвиток підприємства.


           Толстєньова О.Є. – заступник директора по роботі з дітьми, зауважила, що кожен громадянин України має бути соціально захищеним: безкоштовно отримувати освіту в навчальних закладах, мати постійне місце роботи, отримувати гідну проживанню пенсію.
          Денисенко А.П. – бібліотекар читального залу відділу обслуговування читачів, яка внесла пропозицію щодо реформи охорони здоров’я: треба ввести страховий поліс для лікування, щоб ціни на ліки контролювала держава.



         Наприкінці інформаційної години пролунали пропозиції підтримати «Стратегії реформ Президента України – 2020» та внести слідуючі доповнення :
1.     Оновити владу і провести антикорупційну реформу
2.     При реформуванні реформи охорони здоров’я  ввести страхову медицину
3.     Провести реформування освіти
4.     Як найшвидше провести судову реформу для суттєвих змін у сфері держуправління


Комментариев нет:

Отправить комментарий