вторник, 8 апреля 2014 г.

Пльохова Ганна серед переможців конкурсу "Кращий читач Запорізької області - 2014"

     3 квітня в Запорізькій обласній бібліотеці для дітей "Юний читач" пройшов третій етап всеукраїнського конкурсу "Кращий читач року-2014", в якому взяли участь і дівчата із с. Семенівка, Пльохова Ганна – учениця 6 класу і Краснікова Вікторія – учениця 7 класу, переможиці другого етапу конкурсу «Кращий читач Мелітопольського району – 2014».
     Конкурс проходив дуже цікаво: перший етап був письмовий, після нього в фінал вийшло всього 9 дітей, серед них була і наша Аня Пльохова. Другий етап був набагато складніший, треба було відповісти на отримане питання. При цьому зверталася увага на культуру мовлення, ерудицію, артистизм. Аня заслужено здобула третє місце та отримала диплом.
     Краснікова Вікторія теж отримала диплом за кращий читацький щоденник. Взагалі щоденники наших дівчат були названі кращими в Запорізькій області. Дівчата отримали гарні подарунки, завдяки організаторам конкурсу побували у Запорізькому музеї зброї та подивилися виступ фокусниці. Додому приїхали дуже щасливі і сповнені надії взяти участь у конкурсі наступного року.
    Семенівська бібліотека-філія № 17 висловлює подяку адміністрації Семенівської сільської ради за надану допомогу в участі у конкурсі  "Кращий читач року-2014", а також дітям-учасникам та їх батькам.



                                           Бібліотекар Семенівської б/ф № 17 
           Пльохова Ірина

Комментариев нет:

Отправить комментарий