четверг, 3 октября 2013 г.

Дошкільнята в гостях у бібліотеці


30 вересня – Всесвітній день бібліотек. Саме в цей день до Мелітопольської центральної районної бібліотеки завітали дошкільнята середньої групи Мирненського дошкільного навчального закладу «Джерельце», які в майбутньому стануть читачами бібліотеки.З нагоди цього свята вихователь Бугаєва Н.Л. та діти привітали бібліотекарів с професійним святом. Маленьким майбутнім читачам була проведена «Мандрівка Книжковим містом» : екскурсія по бібліотеці, бесіда про значення бібліотеки в житті людини, правила користування бібліотекою та запис до бібліотеки.
У дитячому відділі дошкільнята познайомилися з гарно ілюстрованими книжками різноманітної тематики, які допомагають відповісти на тисячу «Чому?», а також дитячим куточком «Ігровий майданчик», де можна посидіти в обіймах з м’якими іграшками, пограти в настільні ігри, переглянути багато цікавих книжок.



Завітавши до читального залу, діти з цікавістю поринули у світ цікавих пригод з хлопчиком Колею (книжка А. Сокол, О. Конечна «Повчальні пригоди хлопчика Колі»). Також маленькі читачі ознайомилися з новинками дитячих періодичних видань : «Пізнайко», «Ангелятко», «Малятко», «Смайлик», «Жирафа Рафа» та інші.


Комментариев нет:

Отправить комментарий